Activiteiten en Evenementen

Ponykampen en ruitervakanties bij Manege De Spreng
Uniek gelegen aan de rand van de Veluwezoom tussen het dorpje Laag-Soeren en Dieren ligt Manege de Spreng. De accommodatie is een van de grootste en mooiste paardensportaccommodaties in de omgeving. Het biedt de ruitersportliefhebber de ideale basis voor urenlange buitenritten door een gevarieerd natuurgebied. Door de gunstige ligging direct aan het bos bestaat geen gevaar van verkeer voor ruiter en paard en is de locatie dus ook geschikt voor de jonge of onervaren ruiters of paarden.
De accommodatie is in de maanden juli en augustus beschikbaar voor ponykampen en ruitervakanties. Groepen vanaf 15 tot maximaal 45 personen kunnen dan exclusief gebruik maken van een eigen binnenbak, buitenbak, stalling, weidegang voor de paarden en slaapzaal, ruime compleet uitgeruste keuken, sanitair en gezellige foyer. De accommodatie biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van springlessen of onderlinge wedstrijden, dressuurproeven of clinics, buitenritten en gezellig samenzijn met de paarden onder één dak op een unieke locatie. Voor groepen van 10-20 personen is de accommodatie ook in weekenden te huur (mits geen wedstrijden gepland).
Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op onze website www.manegedespreng.nl of kijk direct voor meer informatie over ponykampen en ruitervakanties op www.ponyvakanties.nl . Voor vragen kunt u terecht bij petrazwart@hotmail.com .

Manege De Spreng

Priesnitzlaan 17
6957 DD Laag-Soeren
Tel. 0313-619524
www.manegedespreng.nl


Bekijk een volledig overzicht van alle evenementen in de regio Arnhem Nijmegen .